BIZNIS.RS -Najmanje zarade i dalje preopterećene bez obzira na nove poreske olakšice

“Postojanje poreskih olakšica daje značajan podsticaj poslodavcima u pogledu smanjenja troškova i mogućnosti da uz manje troškove razvijaju svoje poslovanje. Produženje roka za korišćenje postojećih poreskih olakšica, kao i uvođenje novih, poseban značaj ima u ovom periodu kada su firme pogođene poremećajima na tržištu izazvanim pandemijom. S druge strane, postojanje velikog broja različitih poreskih olakšica administrativno opterećuje i privredu i državu, pa bi bilo dobro razmišljati o objedinjavanjima sličnih podsticaja i o pojednostavljenjima u pogledu ostvarivanja i administriranja poreskih podsticaja”, zaključuje poreski savetnik Aleksandar Vasić.

Najmanje zarade i dalje preopterećene bez obzira na nove poreske olakšice
Do kraja ove godine očekuje nas izmena čitavog seta poreskih zakona, a među najavljenim promenama je i predlog da neoporezivi deo zarade umesto dosadašnjih 18.300 bude 19.300 dinara. Predlozi ...

PDV AKADEMIJA startuje od maja!

Finiširamo pripreme za start novog sistema praktičnih obuka u primeni PDVa.

Iskustvo iz preko 100 internih i javnih obuka će omogućiti da program tačno prilagodimo rešavanju konkretnih pitanja koji se dnevno javljaju obveznicima.

Predviđeni su i in-house treninzi, mnogo interakcije i deljenja iskustava, tumačenja izmena u propisima i praksi.

Registrujte se, budite u toku programa koje pripremamo i učestvujte u njihovom kreiranju.

Ovaj sajt će uskoro biti inoviran i sadržaće niz funkcionalnosti za lakšu primenu propisa o PDV-u, a biće i podrška polaznicima PDV AKADEMIJE.
Sadržaji će za registrovane korisnike biti besplatni.

Besplatna registracija