“Dan zarada” u Privrednoj komori Srbije

Učestvovao sam na skupu koji je u Privrednoj komori Srbije organizovao Data Lab – poslovni softver PANTHEON.

Pored drugih korisnih tema razgovaralo se o rastućim teškoćama privlačenja i zadržavanja kvalifikovanih kadrova u računovodstvu. Izazovi će biti sve veći u svetlu ubrzanog razvoja digitalizacije struke.

Imao sam priliku da kao predsednik Grupacije računovodstvenih poslova prisutnima predstavim aktivnosti računovođa organizovanih u Privrednoj komori Srbije.

Naglasio sam sve prisutnije zahteve za ekspertskim znanjima koji se postavljaju pred računovođe. U tom smislu je sve veći značaj povezivanja, dubljeg razumevanja i saradnje računovođa i softverskih inženjera.

Time sam samo zagrebao površinu velike transfornacije koja nas sve obuhvata sa dolazećom automatizacijom i izvesnim učešćem veštačke inteligencije u obradi podataka i izveštavanju.

PDV AKADEMIJA startuje od maja!

Finiširamo pripreme za start novog sistema praktičnih obuka u primeni PDVa.

Iskustvo iz preko 100 internih i javnih obuka će omogućiti da program tačno prilagodimo rešavanju konkretnih pitanja koji se dnevno javljaju obveznicima.

Predviđeni su i in-house treninzi, mnogo interakcije i deljenja iskustava, tumačenja izmena u propisima i praksi.

Registrujte se, budite u toku programa koje pripremamo i učestvujte u njihovom kreiranju.

Ovaj sajt će uskoro biti inoviran i sadržaće niz funkcionalnosti za lakšu primenu propisa o PDV-u, a biće i podrška polaznicima PDV AKADEMIJE.
Sadržaji će za registrovane korisnike biti besplatni.

Besplatna registracija