Konkurs

POSLOVNI SAVETNIK je firma sa višegodišnjim iskustvom u pružanju usluga računovodstva, poresko-pravnog savetovanja i drugih poslovnih usluga. Uspeh dugujemo predanom radu, stručnosti i motivisanosti svakog člana našeg tima. Rast kompanije rezultat je raznovrsne ponude i povećanja kvaliteta naših usluga, postavljanja sve viših standarda profesionalnog ponašanja i praćen je povećanjem broja klijenata. Konstantan rast i razvoj poslovanja omogućava nam da angažujemo nove saradnike.

KNJIGOVOĐA Ekonomsko obrazovanje i izuzetno visok nivo znanja iz oblasti računovodstva je neophodan uslov za rad u firmi. Potrebne su nam emocionalno stabilne i uredne osobe sa ličnim integritetom. Naši saradnici moraju odlično poznavati rad na računaru, programe za obradu teksta i tabelarne proračune, biti spremni da u što kraćem vremenskom periodu bez grešaka i pod pritiskom obavljaju obimne radne zadatke, posedovati visok stepen lične organizovanosti i disciplinovanosti i biti spremni za prekovremeni rad i kontinuirano učenje. Nudimo vam rad u kompaktnom, prijatnom i kultivisanom okruženju, stabilan posao i mogućnost stručnog usavršavanja sa jasnim i pravičnim sistemom napredovanja i raspodele zarada. Novim saradnicima koji nemaju odgovarajućeg iskustva rado dajemo priliku da uz nesebičnu pomoć iskusnih računovođa steknu dragocena znanja i veštine i formiraju se kao vrhunski profesionalci. Ukoliko imate dugoročnu profesionalnu orijentisanost, spremnost da se požrtvovano i sa ljubavlju posvetite poslu, sticanju novih znanja i izgradnji sopstvene profesionalne ličnosti, biće nam zadovoljstvo da vas upoznamo.

Kontakt: posta@poslovnisavetnik.rs

PDV AKADEMIJA startuje od maja!

Finiširamo pripreme za start novog sistema praktičnih obuka u primeni PDVa.

Iskustvo iz preko 100 internih i javnih obuka će omogućiti da program tačno prilagodimo rešavanju konkretnih pitanja koji se dnevno javljaju obveznicima.

Predviđeni su i in-house treninzi, mnogo interakcije i deljenja iskustava, tumačenja izmena u propisima i praksi.

Registrujte se, budite u toku programa koje pripremamo i učestvujte u njihovom kreiranju.

Ovaj sajt će uskoro biti inoviran i sadržaće niz funkcionalnosti za lakšu primenu propisa o PDV-u, a biće i podrška polaznicima PDV AKADEMIJE.
Sadržaji će za registrovane korisnike biti besplatni.

Besplatna registracija