Informacija o stručnom skupu “DANI RAČUNOVOĐA” 16.-17. novembar 2023. Vrnjačka Banja

Zadovoljstvo mi je da najavim i pozovem kolege na stručni skup „Dani računovođa“ koji će se održati u Vrnjačkoj Banji 16. i 17. novembra. Organizator je i ovoga puta Privredna komora Srbije.

Ovo je jedinstveni forum na kojem pripadnici naše struke u dijalogu sa kompetentnim predstavnicima državnih organa, ekspertima i naučnim radnicima mogu da dobiju odgovore na nejasnoće u vezi za primenom postojećih zakonskih i podzakonskih rešenja.

Biće reči o nizu zakona bitnih za računovodstvo, a agenda i uputstvo za prijavu (do 13. novembra) su u linku u prvom komentaru. Prijava je bez kotizacije.

Ja ću biti moderator najinteresantnijeg panela na kojem će učestvovati predstavnici Ministarstva finansija. Tražićemo odgovore na pitanja šta nas očekuje u tekućoj i narednoj godini.

Imajući u vidu da se ovakvi skupovi održavaju vrlo retko i da je Privredna komora dokazana u kapacitetu da animira veliki broj predstavnika državnih organa, unapred se radujem susretu sa kolegama i nadam se bogatoj razmeni informacija.

Aleksandar Vasić

Predsednik Grupacije računovodstvenih poslova
Privredne komore Srbije

 

Pozivno pismo, Agendu događaja i Prijavu, možete preuzeti ovde ↓

PDV AKADEMIJA startuje od maja!

Finiširamo pripreme za start novog sistema praktičnih obuka u primeni PDVa.

Iskustvo iz preko 100 internih i javnih obuka će omogućiti da program tačno prilagodimo rešavanju konkretnih pitanja koji se dnevno javljaju obveznicima.

Predviđeni su i in-house treninzi, mnogo interakcije i deljenja iskustava, tumačenja izmena u propisima i praksi.

Registrujte se, budite u toku programa koje pripremamo i učestvujte u njihovom kreiranju.

Ovaj sajt će uskoro biti inoviran i sadržaće niz funkcionalnosti za lakšu primenu propisa o PDV-u, a biće i podrška polaznicima PDV AKADEMIJE.
Sadržaji će za registrovane korisnike biti besplatni.

Besplatna registracija