SEF revolucija – pobednici i stvarni heroji (BELEŠKA)

Ministar je ponosan na hrabrost države da među prvima sprovode sveobuhvatnu digitalnu reformu fakturisanja.

Pobednici pišu istoriju, ali pobednici treba da pamte i žrtve na tom putu.

Ja pozivam na ogroman aplauz za privredu koja je herojski izvela ovaj juriš u nepoznato. Za vojsku službenika koji su istrpeli bagove prerano puštenog sistema i u hodu mu se prilagođavali.  Za šefice i šefove računovodstava koji su radili i kad SEF nije radio, a nisu imali od koga da nauče šta treba da se radi.

Aplauz za softveraše koji su ubrzano dorađivali programe i trčali za državnim portalom koji je pred njihovim očima odrastao i odmicao u cik-cak putanji.

Aplauz za sve računovođe koji su razumeli i ono što zakonodavac nije. Koji su provodili slobodno vreme uz Sistem Elektronskih Faktura dok ih je porodica čekala kući.

Aplauz svima koji su patriotski tokom leta ostali u državi, umorni gledali u SEF i čekali da fakture promene status u poslate.

Čestitke i državi koja ovaj put nije oklevala. Prednjačili smo, ranjavani smo, preživeli smo. Sada svet može da i od nas nešto nauči a to neobično osećanje priznajem, to osećanje mi prija.

PDV AKADEMIJA startuje od maja!

Finiširamo pripreme za start novog sistema praktičnih obuka u primeni PDVa.

Iskustvo iz preko 100 internih i javnih obuka će omogućiti da program tačno prilagodimo rešavanju konkretnih pitanja koji se dnevno javljaju obveznicima.

Predviđeni su i in-house treninzi, mnogo interakcije i deljenja iskustava, tumačenja izmena u propisima i praksi.

Novi sajt će biti podrška polaznicima, sugestije u vezi sa programima uveliko pristižu i više su nego dobrodošle.

Registrujte se i učestvujte – uskoro više detalja o svemu.

Besplatna registracija